Gelaatsverzorging

Voor de gelaatsverzorgingen werkt Fairynails & Beauty met de producten van Anubis Cosmetics ©. Dit is een lijn van zeer hoogwaardig kwalitatieve producten. Voor elk huidtype en huidprobleem hebben we een specifieke behandeling waardoor we U een goed resultaat kunnen garanderen. Als nieuwe klant zullen we eerst een gratis huidanalyse doen. We geven U ook de nodige tips en adviezen voor de thuisverzorging, zodat U optimaal resultaat zal bekomen. Elke gelaatsverzorging wordt dus op maat van uw huid aangepast.

Al onze gelaatsverzorgingen zijn inclusief gezichtsontharingen en massage van het gelaat!

Image Variety

New Even

€ 62

Een vernieuwende lijn met fruitzuren. Zuurstofgevend, vernieuwend en direct revitaliserend voor het gelaat. Reinigt zacht, vernieuwt en normaliseert de talgafscheiding. Geeft zuurstof aan de weefsels, revitaliseert en verbetert de textuur en het uiterlijk van de huid. Geschikt voor elk huidtype. Een ideale behandeling voor droge, vermoeide en gepigmenteerde huid.

Maak een afspraak
Image Variety

Sensitive Zul

€ 62

Deze behandeling is speciaal voor de gevoelige en delicate huid. Ze kalmeert en hydrateert de huid. De natuurlijke barrière wordt hierdoor versterkt.

Maak een afspraak
Image Variety

Hydrating

€ 62

Deze behandeling zorgt voor een intensieve hydratatie van de huid. Het activeert het celmetabolisme en zorgt voor de ideale bevochtiging van de huid. Het is geschikt voor alle huidtypes die sterk gedehydrateerd zijn.

Maak een afspraak
Image Variety

Regul Oil

€ 62

Deze behandeling is speciaal voor de vette huid met acné. Ze normaliseert en absorbeert overvloedige talg en onzuiverheden. Naast een diepgaande zuivering heeft het ook een kalmerende en hydraterende werking, om zo aan de speciale noden van de vette of acné huid te voldoen.

Maak een afspraak
Image Variety

Vital Best

€ 62

Deze producten zorgen voor hydratatie en verzorging. Ze vermijden de eerste tekenen van veroudering en verbeteren de stevigheid van de huid.

Maak een afspraak
Image Variety

Excellence Q10

€ 68

Deze behandeling voorkomt en behandelt tekenen van veroudering. Het beschermt, herstelt, voedt en verstevigt de huid.

Maak een afspraak
Image Variety

Urban Detox

€ 68

Een gloednieuwe behandeling die de huid beschermt tegen luchtvervuiling, vervuiling in huis en tegen UV-straling. Ze beperken de ophoping van verontreiniging op de huid, waaronder kleine vervuilde deeltjes. Ze voorkomen door vervuiling veroorzaakte oxidatiestress, opzwelling en voortijdige veroudering. Ze beschermen bovendien tegen beschadiging door zware metalen en chemische stoffen.

Maak een afspraak
Image Variety

Reiniging + microdermabrasie

€ 70

Bij een microdermabrasiebehandeling wordt de huid “geslepen”. Er wordt een zeer dun laagje huid verwijderd, waaronder een nieuwe, frisse huidlaag zit. Dit gebeurt door een mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert. De huid wordt onder vacuüm behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid.

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn, is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt bovendien een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasiebehandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Met deze behandeling kunnen we de volgende zaken behandelen: rimpels onzuivere huiden rimpels, onzuivere huiden, huidveroudering, pigmentvlekjes, acne littekens (vlekjes), zonneschade, rokershuid, grove poriën, grove huidstructuur, futloze huid

We adviseren deze behandeling aan in kuurvorm. Hoe meer behandelingen je ondergaat, hoe mooier het resultaat zal zijn.

Maak een afspraak
Image Variety

Basis gelaatsverzorging + microdermabrasie

€ 85

Maak een afspraak
Image Variety

Luxe gelaatsverzorging + microdermabrasie

€ 90

Maak een afspraak
Image Variety

Mesotherapie

€ 95

Is je huid verouderd, heb je rimpeltjes of pigmentvlekken, heb je een verslapte huid of wallen onder je ogen, dan is het aanbrengen van producten op de huid niet altijd voldoende! De oorzaak zit hem namelijk in de diepere lagen van de huid. Voor optimale resultaten moet je werkstoffen dus diep in de huid kunnen brengen. Dit kan alleen met apparatuur!

Mesotherapie (zonder naalden), is de meest effectieve en natuurlijke methode die huidverbeterende werkstoffen in de huid sluist. Na analyse van uw huid wordt in overleg met u gekozen voor een gepaste cocktail die: rimpelbestrijdend, huidverbeterend, huidverstevigend, ...werkt.

Mesotherapie zorgt voor:

 • het herstellen van de vochtbalans
 • vermindering van fijne en diepe rimpels in het gelaat, de hals en de decolleté
 • huidverfijning
 • de vermindering van acné, littekens en striemen
 • de afname van wallen en donkere kringen rond de ogen
 • het verbeteren van vlekkerige en/of droge huid
 • het verstevigen van verslapte huid (wangen, hals)

Let op, je mag deze behandeling niet ondergaan bij:

 • zwangerschap
 • epilepsie
 • pacemaker, metalen implantaten of overgevoeligheden voor magneetvelden
 • kanker
 • een chronische of lokale infectie

Deze behandeling heeft de beste resultaten in kuurvorm en is volkomen veilig en pijnloos!
Maak snel je afspraak!

Maak een afspraak